All din energi

Hemma igen efter en fin helg i Sälen. Det var välbehövligt att komma iväg en helg. Att vara ute i naturen. Naturen har ju alltid en positiv magisk påverkan på en. Det var fint. Att det är som det är nu börjar gå upp för mig allt mer. Bara känslan av att vara borta och att du inte bara var ett samtal bort. Eller ett sms bort. Att din telefon nu bara ligger här hemma och skulle ringa tills signalen går fram att man kan prata in ett meddelande efter signalen. Det övergår mitt förstånd. Jag ringde dig en gång för någon vecka sedan. Hörde verkligen din röst svara på riktigt i mitt huvud och jag visste exakt hur du skulle svara. Tårarna sprutade. Såklart. För du svarade ju aldrig. Och när jag kom hem såg jag din telefon där, med ett missat samtal från mig. Jag kan bara inte förstå att människor går igenom sådant här och har gjort i alla tider. Hur är det möjligt? Hur kan människor mista människor? 

Jag kom hem för några timmar sedan. Lägenheten känns så tyst. Du hade alltid något för dig här hemma. Var det inte att laga någon god vegansk, ekologisk rätt som allt som oftast tog ett par timmar så var det något annat som skulle fixas. Du var aldrig trött. Tänker på hur livet såg ut en söndag för två månader sedan. Jag vet exakt. Ser det framför mig. God mat och en film som du fixat, du älskade filmer. Du hade så mycket energi. Du var så mycket liv. Hur kan den energin inte finnas? Jag förstår bara inte.

Någonstans. Någonstans där finns du. Med all din energi. Jag vill tro det. 

11 reaktion på “All din energi”

  1. Önskar jag kunde ge en kram. Det är o.k att sörja, gråta, skrika, göra på ditt sätt. Så småningom tar glädjen sig in och t.o.m tar över, det vet vi som gjort samma resa. Men du får göra det på ditt sätt, med den tid det tar. Hoppas att du kan känna, att du inte är ensam.

  2. ❤️❤️💕❤️💕❤️💕❤️🌹❤️💕❤️💕Kramar till Dig!💕❤️💕❤️💕❤️❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕🌹💕❤️💕

  3. Usch så över jävligt det måste kännas! tur du verkar ha så fina människor omkring dig!men förstår att ensam hemma så hjälper väl inte det. Många kramar till dig!! <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.