Du var där med mig

Jag och Emma håller på med ett projekt. Som kommer släppas i veckan. Det börjar bli pirrigt nu men det känns så bra. Vi har hållt på med detta länge nu. Sedan slutet på augusti. Och Elias brann för detta så mycket. Han älskade att vi gjorde det här och när vi nu åter börjat jobba med detta projekt efter allt så känns det som att han är med.  I förrgår var vi i Stockholm och skrev på ett kontrakt och på kvällen stod jag och lagade mat och nynnade på en låt. Jag hade för första gången sedan du försvann en genuint glad känsla i mig. Därför att det kändes som att jag hade träffat dig. Det kändes som att du var med mig hela den dagen. Jag hörde verkligen din röst min älskling. Kände att du var med. Så märklig känsla. Men din närvaro fanns där. Jag kände mig för en stund hel igen.

8 reaktion på “Du var där med mig”

  1. Ser så fram emot att få ta del av ert projekt☺ Ni ska verkligen vara stolta och ni är en så fin inspiration. Är helt övertygad om att Elias är med er och otroligt stolt❤

  2. Så glad för din skull❣Jag är övertygad om att våra kära som gått vidare är med oss på något vis, det måste vara så…☺det är i alla fall min känsla & tröst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.