Premiär Cancersnack!

Idag är en dag jag känner att du är här. För denna dag har du väntat på. Kanske till och med mer än vad jag själv väntat. Denna dag hade du varit stolt. Jag hör dina ord. Känner dig nära. För i detta projekt har du alltid varit så närvarande. Så engagerad. Så levande. Kanske är det därför jag känner det så starkt. Att du finns här med mig idag. För idag är det premiär min älskling. För vårt gemensamma projekt vi har tillsammans med Emma.  Idag är det premiär för vår podcast Cancersnack. 

Vi gör denna podcast i samarbete med Radioplay och Bauer Media. Vi gör det därför att vi brinner för detta ämne. För att ingen ska känna sig ensam. För att vi vill dela våra historier och för att vi vill dela andras. För att påverka. För att tillsammans ge cancern ytterligare en jävla käftsmäll. Jag gör det för dig. För dig min älskling och DET ger mig så mycket tillbaka.

Det första avsnittet spelade vi in i slutet av augusti hemma i vår lägenhet. Du hade ställt in naturgodis och vatten till oss där vi satt i ett av våra rum. Du hade ställt in ljudet och tassade runt där utanför i lägenheten och var så tyst du kunde för att inte störa. Lyssnade sedan igenom och gav feedback. Jag saknar dig idag min älskling. Ville ju att vi skulle vara med om detta tillsammans. Lyssna på första avsnittet tillsammans. Jag blir så arg att det inte fick bli så.  Även om det inte går så vet jag ändå. Idag finns du med mig.

Eftersom avsnitten inte riktigt ligger i tiden än så handlar det första avsnittet om besked. Vi spelade som sagt in det i slutet av augusti. Mycket har hänt på dessa månader. Men vi börjar där det en gång började. Lyssna gärna! Prenumerera gärna! Följ oss på instagram; Cancersnack.

1500x1500

16 reaktion på “Premiär Cancersnack!”

 1. Så bra! Förstår att det känns lite surrealistiskt att äntligen kunna släppa fram projektet på allvar nu eftersom det var något som drogs igång ” i en annan tid” på så många sätt.
  Jag kan inte låta bli att imponeras över er & hur ni mitt i allt bara delar ut käftsmäll på käftsmäll till cancer efter bästa förmåga när ni samtidigt tar så otroligt många smällar själva! Ni behövs, & återigen det hjälper så många med era ord & erfarenheter i bloggar & podcast. ??

 2. Har lyssnat och kommer följa. Tack för att ni delar med er av era upplevelser.
  Hoppas de som jobbar inom sjukvården också lyssnar. Ni ger ju både ros och ris.

 3. Tack för att ni låter alla som vill får lyssna på detta! Hoppas att många inom sjukvården tar del av era viktiga erfarenheter. Kram! ❤❤

 4. Har lyssnat på eran jättefina och gripande podd om cancer. Tack för att ni delar med er! ❤ Den fyller en viktig plats.
  Jag har själv samma cancer som Elias och har läst din blogg i hopp om att hitta positiva exempel. Jag är så ledsen att det inte gick vägen för honom. Och det är svårt att förstå att det kunde gå så fort. Jag hoppas att du hittar ditt sätt att ta dig igenom detta. Och att du fortsätter att dela med dig på det sätt som du gör. Tack för en fin podd och en fin blogg ! ?

 5. Tusen tack för dina fina ord om podden Helena. De betyder mycket för oss att höra. Vad ledsen jag blir av att höra att du har samma diagnos. Jag kan ju inte helt förstå vad du går igenom såklart men jag förstår ändå känslan av maktlöshet, alla vidriga besked och turer hit och dit. Hoppas du kunnat läsa och på något sätt ändå känt att du inte är ensam. Jag kommer fortsätta dela med mig. Absolut. STOR kram till dig Helena <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.