Alla kan vi göra skillnad

Härom dagen kom ett mail som jag blev så himla glad av. Jag frågade kvinnan som skickat om jag fick posta det här och det gick bra. Så här kommer det;

Hej Lotta,

Först av allt vill jag beklaga, egentligen skulle jag vilja krama om!

Jag vill inte ta upp för mycket av din tid men vill att du skall veta att Elias och du har gjort skillnad, för många. Hur jag halkade in på din blogg för några år sedan kommer jag inte ihåg.

Det var när jag läste om ert engagemang i Ung Cancer och hur Ung Cancer hjälpe er som ett frö sakta föddes. Jag bor i Norra Bohuslän med min familj och vi har en gäststuga på tomten som vi hyr ut på sommaren. Vi valde att kontakta barncancerfonden då vi själva har små barn och det kändes mer naturligt för oss. Vi kommer i år, för andar året, tack vare er, skänka en stugvecka i juli till en familj genom barncancerfonden. Vi har ett önskemål och det skall vara en familj som annars inte har någon möjlighet att komma iväg på semester.

Ta hand om dig och låt sorgen ta den plats och tid den behöver.

Så himla himla fint och man blir ju alldeles varm i hjärtat av detta. Jag ville dela med mig av mailet för tänk vad vi alla kan göra skillnad. Och tänk hur mycket det kommer betyda för familjen som kommer att bo i stugan. Så fint.

En bild från promenaden idag i Falsterbo.
En bild från promenaden idag i Falsterbo.

3 reaktion på “Alla kan vi göra skillnad”

 1. Det ärmin fru som skrivit till dig, och jag kan inte föreställa mig hur det känns att förlora sin partner.
  Beklagar verkligen sorgen.
  Min mamma gick bor ti cancer för 14 år sedan (bara 56 år gammal) och det känns oerhört jobbigt än idag vissa dagar. Jag är glad att jag har min fru och mina barn som jag kan krama om när det blir som jobbigast.
  Känner inte till din blogg och ditt livsöde i detalj, men min fru har berättat en del och det är något jag helst vil slitta att uppleva.
  Du är stark som lever vidare!
  Kramar till dig från en stolt man (till en fantastisk fru)

 2. Beklagar verkligen förlusten av din mamma Joacim. Ja krama om dina fina barn och fru så mycket du bara kan! Tack för att du skrev och hälsa till din fantastiska fru!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.