Tåget rullar…

Puh. Vilka dagar. Jag vet knappt vad jag heter och har en konstant huvudvärk. Hoppas det blir bättre. Jag är påväg ner till Malmö just nu. Sitter och blickar ut över landskapet och försöker samla tankarna. Igår spenderades hela dagen på djursjukhuset efter att Alf vaknade mitt i natten med skakningar och kräkningar. Han var helt slut och matt. Jag tänkte direkt förgiftning eller stopp i tarmen och drog med mig min lillebror och åkte direkt upp till Strömsholms djursjukhus. Han var inte sig lik och när vi satt i bilen fick han ännu mer skakningar. Vad jag sett så hade han ej fått i sig något under promenaderna men man vet ju aldrig. Skräcken. Det har ju härjat runt idioter som lagt ut kött med gift i under det senaste året lite varstans i staden. Hundar har dött av att de råkat få i sig detta under promenaderna. FRUKTANSVÄRT.

Det gjordes en massa undersökningar. Och när veterinären säger under ultraljudsundersökningen att levern ser påverkad ut så kändes det som en jävla käftsmäll. När ska det räcka, liksom. Levern var tydligen lite liten  för att vara normalt. Levervärden togs sedan men dessa var fina. Så det var förmodligen ingen fara utan levern kan tydligen se ut så på vissa små raser. Fortsätter besvären titt som tätt så ska han dock utredas mer. Alf piggade på sig under kvällen sedan och idag mår han bättre så nu kändes det okej att lämna honom hos mamma. Han fick med sig specialkost och allt berodde förmodligen på ett virus.

Så. Nu ska jag ta några dagar i Malmö hos Elias kusin Andreas och hos min vän Erika. Eventuellt åker vi över till Köpenhamn imorgon. Så bli mysigt och det är välbehövligt. Bokade denna resan strax efter begravningen. Jag behövde komma iväg.

IMG_6676

9 reaktion på “Tåget rullar…”

  1. Lilla vännen ❤️ Hoppas han blir bra snart. Förhoppningsvis avtar symptomen med, ha det så bra du bara kan nu ?
    Kram Sasha

  2. Hoppas du får några härliga dagar med energipåfyllnad, & att lille Alf kryar på sig med lite mys hos ”mormor”.
    Ta hand om dig!

  3. Åh lille Alf!! Hoppas han återhämtar sig snabbt och att det inte är någon fara ❤️. Många stora kramar (och välkommen till Malmö!)

  4. Men fy sån jobbig upplevelse <3 Hoppas lillen kryar på sig och att du får en trevlig vistelse så du får tanka energi. Många kramar!! <3 <3

  5. Ja, stackars lilla Alf… Tack vännen. (Anne) Nästa gång jag kommer vill jag gärna träffa dig! Kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.