Några dagar borta

IMG_6702

Andreas och hans tjej (Elias kusin) hyr en liten stuga utanför Malmö i Höllviken vid havet. Så himla otroligt fint ju. Jättemysigt. Imorse drog han med mig på en springrunda som han sa var lätt och som ”bara” skulle vara 5 km. Den slutade dock på 8. Jag var inte jätteroligt sällskap kände jag då Andreas inte så ofta fick svar på sina frågor. Var inte speciellt social alltså. Tre månader utan löpning känns. Men det var väldigt skönt efteråt och det känns bra att försöka komma igång igen. Den har ju alltid varit min terapi. Jag har bara fått för mig att jag inte kan stressa kroppen på det viset än. Men det är ju egentligen precis tvärtom. Jag ska försöka schemalägga springturerna när jag kommer hem sen så att de verkligen blir av och så jag verkligen kommer tillbaka igen. Jag vet ju att jag mår bra av det.

Efter det var vi en sväng till Köpenhamn och strosa runt i butiker och fikade. Imorgon ska jag träffa min vän Erika. Så mysiga dagar helt enkelt. Jag kommer på mig själv med att stänga av lite när jag är här. Det är ju bara som att jag är på en liten semester. Insikten kommer dock till mig ibland. Jag hör Elias skratta. Det där skrattet. Insikten av att aldrig med? Förstår inte. Sådana stunder kommer. Men mest stänger jag av.

IMG_6701
Världens längsta man och jag i Köpenhamn

Förresten så finns en artikel att läsa om oss. Emma är ju från Borlänge. Borlänge tidning hörde av sig och ville skriva om podden. Kul! Finns att läsa HÄR! 

2 reaktion på “Några dagar borta”

  1. Vilket fint initiativ av er att starta Cancersnack! Så viktigt att prata om detta!! Gott för själen att resa bort någon dag med fina vänner. Tror det är viktigt att ibland trycka på pausknappen för att få lite ny energi. Hoppas din löpning också kan ge dig ny energi, glädje och styrka! Och att lille Alf mår bra igen! Kramar???

  2. Tack fina Anne. Ja vi känner också att det är så viktigt! Ja men det var så himla skönt verkligen. Alf mår mycket bättre. Hoppas du mår bra!! Kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.