Finaste helg

Jag har haft så himla fina dagar nere i Skåne. Det var verkligen skönt att komma iväg och jag blev så himla omhändertagen och bortskämd av både Elias kusin Andreas och hans tjej Simone och sedan av min fina fina vän Erica. I veckan tog vi det mest lugnt. Jag och Erica träffade upp några av hennes vänner på lite Tapas i fredagskväll. Sedan i lördags hade Erica hyrt bil så vi åkte ner längst med kusten och ända bort till Kivik. Hela gänget, även Elias faster Anna kom ner. Så himla mysig liten tripp. Även om alla säger att det är i maj- september man ska bila runt och se dessa områden så tycker jag ändå att det var otroligt vackert även nu. Det blev att vi körde 35 mil och stannade lite här och var för lunch och fika. Stannade även på Kiviks musteri. Äppelodlingarna där i maj får vi komma tillbaka till sen.

IMG_6786IMG_6794IMG_6787IMG_6795IMG_6799IMG_6784

I lördagskväll gick vi till en bar och lyssnade på ett band Ericas vän kände. De var superduktiga och medan jag satt och lyssnade så började jag tänka på bakgrunden. Bandet stod nämligen och spelade precis framför ett stort fönster och precis bakom dom, där utanför så tornade Turning Torso sig upp. Kanske 200 meter bortanför. Mina tårar gick inte att hejda när den fina musiken spelades och jag kom att tänka på att vi stod där precis nedanför för bara några månader sedan. Du ville ju så gärna dit och jag kunde inte riktigt förstå förtjusningen över detta torn. Men från malmö live där vi bodde promenerade vi bort till tornet. Så i maj 2016 stod vi nedanför och tog en bild på oss med tornet i bakgrunden. Tänk om jag då hade vetat att jag 8 månader senare skulle sitta bara en bit bort lyssnandes på ett band som spelade och med tårar rinnandes därför att du var borta.

Från maj 2016
Från maj 2016

Imorgon fyller du år. Eller nej, imorgon skulle du fyllt år? 34 år. Jag kikar på bilder på oss från din mobil. Din senaste tagna bild. Jag saknar. Jag saknar dig så mycket.

10 reaktion på “Finaste helg”

 1. Vad glad jag blir att du har haft så fina dagar i vackra Skåne! Ett perfekt ställe att tanka nya krafter och fylla på för en stund enligt mig :).
  När jag läser din text tänker jag på vad en ”medial person” i min närhet sa till mig när jag uttryckte mina känslor inför stunder som den du beskriver när du såg Turning Torso genom fönstret…
  När känslorna rinner över på det sättet, mitt i ett ögonblick, ofta helt utan förvarning, så menade hon att det är precis just då som den saknade bortgångne är som allra närmast. Just då finns de hos oss, och det är därför vi reagerar som vi gör.
  Så klart väljer man ju vad man känner och tycker om detta. Men jag har valt att ta det till mig, för det ger mig i alla fall en liten, liten tröst. För fortfarande både 5 & 8 år efter två av mina största förluster kommer dessa stunder över mig ofta, ofta. Att då tänka att de så ofta kanske finns mig nära… ja, men är inte det något av det finaste?
  Kram & ta hand om dig! <3

 2. ❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️???❤️Mysigt Lotta att vi kunde umgås med Dig i helgen o din vän Erica var en underbar reseguid. Kramar till Dig! Så fint skrivet…. ❤️?❤️?❤️?

 3. Å så härligt att du fick tanka lite ny energi❤️. Kram o ha en fin dag❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Du skriver så tårarna rinner.<3 Vackert ! skönt att du orkar vara ute och hämta energi det kan ju bara göra dig gott. Varma kramar!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.