13 reaktion på “Alf”

  1. Har funderat hur Alf tar allt som hänt? Hundar har ju sitt sätt att sörja på osv. Styrka till er båda ❤

  2. Kommenterar inte så ofta här men kom nu att tänka på Joppe Pihlgren i Docenterna (ett av mina favoritband) . I slutet av 1990-talet avled hans dåvarande fru i cancer. Joppe berättade i en artikel att någon månad innan hustrun gick bort köpte hon en hund åt honom. Den blev ett fint och nödvändigt sällskap i all sorg precis som Alf är för dig nu.
    Annika

  3. Så tror jag att det kan vara, att lille goe Alf kom till er för att vara ett stöd för dig idag! En hund kan betyda så ofantligt mycket för en människa i sorg. Den fyrbenta vännen bara finns där och ger så mycket kärlek, trygghet och tröst❤ ….och motion……?Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.