Våren och Alf

Någon frågade hur Alf har tagit allt det här. Och det som jag märkt av på honom är att han varit mer orolig när vi är hemma. Han springer ofta till dörren och så fort han hör minsta ljud så skäller han.  Han har haft svårt att koppla av här hemma och springer alltid in i varje rum och ”letar” när vi kommer hem. Först tänkte jag inte så. Men kanske. Kanske kan det vara hans sätt. Att han inte riktigt förstår vad som hänt, han letar. Vart är han? Lilla Alf…

Idag har vi varit ut på en riktig långpromenad. Vårkänslor deluxe. Det behöver vi. Älskar våren. Fullkomligt älskar våren alltså. Som jag skrev förut. Våren har en magisk påverkan på oss. Vare sig vi vill det eller ej så påverkar den vårt mående positivt. Hur mycket vi än stretar emot. Eller oss och oss. Mig har den en sådan påverkan på iallafall.

IMG_6983IMG_6984

Alf tog en tupplur när vi kom in igen.

IMG_6939

Lillen. Det ser ut som han har en munkfrilla på magen. Det är efter att veterinären rakade honom för ultraljudet. Stackarn. Det går ju så segt för håret att växa ut igen. Hoppas ni haft en fin dag i solen.

4 reaktion på “Våren och Alf”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.