Avsnitt 6 – Cancersnack

Idag släpptes avsnitt 6 av vår podcast Cancersnack. Vi bjöd återigen in psykologen Frida Grape från psykologpartners och är så glada att hon ville gästa oss igen. Hon hjälpte oss att försöka bena ut några begrepp, såsom verklighetsglapp och identitetskris. Vi pratade också om sex och infertilitet. Det blev helt enkelt lite av allt möjligt i dagens avsnitt. Men så får det vara ibland. Lyssna, prenumerera och recensera gärna så blir vi gladast i världen.

Finns att lyssna på HÄR eller HÄR. Eller i din podcast app.


IMG_7099

En reaktion på “Avsnitt 6 – Cancersnack”

  1. Ni har skapat en fantastisk podd! Nyttig för alla, oavsett om man är drabbad eller ej. Elias har mycket att vara stolt över och jag är säker på att han sitter på sitt moln med ett stort leende på läpparna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.