Bästa ni

Wow igen OCH stort tack igen. Alla ord värmer så mycket. Jag har försökt svara på alla kommentarer, men kommentarsfältet bråkar lite med mig så allt jag svarar på hamnar längst ner. Vet inte hur man fixar tyvärr så det blir lite rörigt. Jag svarade med namn, ville mest bara tacka alla. Ni är SÅ fina.


Jag har börjat träna igen. Så himla otroligt skönt att jag nu kommit till den insikten och har orken. Jag älskar det. Jag, min bror och Elias kusin åker ju till Paris den 6 april för Paris maraton. Jag kommer dock inte springa såklart. Har inte alls kunnat träna inför det. Men jag ska heja på så mycket jag bara kan, äta baguette och dricka vin istället. Det blir väl fair? Men jag och min bror började faktiskt prata lite smått igår om Stockholm maraton som är i Juni. Hmm… Kanske. Jag tror jag skulle må bra att ha det som mål. Älskar utmaningen. Och älskar det. Att jag älskar utmaningen. Fattar ni? Underbart att kunna ha sådana känslor igen. Även om mina tårar är väldigt väldigt lättillgängliga. Minsta lilla. Nästan mer nu. Det är konstigt egentligen. Men lycka och sorg. Hand i hand. Så nära varandra.

Vet ni vad jag mer gjort? Jag beställde en vegetarisk matkasse. Jag kände att jag behövde en spark i baken för min matlagning. Få lite inspiration igen. Jag tycker jag är så snäll mot mig själv som kommer på sådana här saker, hihi. Så nu är det tredje dagen jag lagade från den. Så himla gott har det varit. Bjöd min fina vän Anna på middag ikväll.

IMG_7121IMG_7122

Hoppas ni har en fin kväll. KRAM

En reaktion på “Bästa ni”

  1. Härligt att du hittat tillbaka till löpningen! Skönt för både kropp och själ❤️Att vara supporter vid Paris marathon är väl helt okej! Låter underbart, å anmäl dig till Stockholm Marathon, eller varför inte Ultravasan 45 eller Lidingöloppet??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.