Gårdagen

Igår var jag och Emma till radioplay och skulle spela in ett avsnitt. Men vi hade tyvärr ingen bra känsla, det fanns en låsning och vi kände att det var bättre att skjuta upp inspelningen. Vi spelade istället in några klipp bara till ett par andra avsnitt. Efteråt hängde vi kvar på Bauer media och körde lite breafing med några av gänget där. Det var skönt och behövligt att få prata lite och få feedback. Vi gick därifrån stärkta och motiverade inför kommande avsnitt. Vi har höga krav på oss själva, det är bra men kan också vara ansträngande såklart. Vi vet vad vi vill och vi vill så mycket. Vi gick och tog ett glas vin på haymarket. För att fira oss. För att fira livet och för att fira podden. Där träffade vi ett par kvinnor som vi satt och diskuterade livet med, länge. Så himla härligt när människor öppnar upp sig och pratar. Så osvenskt och härligt! Fin dag igår. Idag blir det att städa garderoben och senare en springtur.

IMG_7203

Fick ett så fint paket för ett tag sen av allas vår London mamma Pam. Hon skrev så fint och den texten stärker mig verkligen. Så himla fint. ❤️❤️❤️!

IMG_7018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.