Cancersnack – Avsnitt 8

IMG_7439

Idag är det ett avsnitt som ligger mig extra varmt om hjärtat. Min fina fantastiska vän Sara är med och delar med sig av sin story. Sara levde med sin man Daniel som drabbades av en en allvarlig hjärntumör – glioblastom. Här berättar hon om hur det var för henne. Att leva med  vetskapen. Och att ta chansen att leva när man kan. Lyssna HÄR eller HÄR. 

Eller där poddar finns.

2 reaktion på “Cancersnack – Avsnitt 8”

  1. En kopia av mitt liv det senaste 2 åren. Min man Hasse somnade in igår 7/4 ,samma diagnos Och detta cancersnack pod 8 använde jag för att meddela detta via Facebook till våra vänner. Tack för era berättelser , det hjälper mig , men är mycket tungt nu

  2. Tack för ännu ett mycket bra avsnitt, er pod betyder så mycket för mig!
    Styrkekrama till er Lotta och Emma, och till Sara och till dig Monica ❤️ Tänker på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.