Paris

Paris är fantastiskt. Jag var inte förberedd på detta. Herregud vad det är vackert överallt. Överallt. Jag vet, alla tjatar om det hela tiden men jag har aldrig tagit det riktigt på allvar. Eller jag vet inte, men jag kan inte förstå hur en stad kan vara vackert i varje liten vrå. Var man än tittar och ser. Otroligt. Har ni varit här? Vad får jag inte missa? Och vad tycker ni om Paris?

DSCF0659

Just nu sitter jag nedanför där vi bor på ett litet café med en espresso. Classic, haha. De andra är ute och springer. Imorgon gäller det. Paris marathon. Jag är så avundsjuk. SÅ HIMLA AVUNDSJUK. Jag vill också. Det kommer vara en sådan grym stämning. Och man springer förbi allt man vill se. Men sånt är livet. Jag kan inte ta del av endast det roliga utan slit och träning innan. Jag kommer vara den bästa hejarklacken till John och Andreas.

Det som hände igår i Stockholm skakar om mig. Jag vet inte vad jag ska säga. Vi bor precis bredvid Eiffeltornet och igår kl 24:00 släcktes tornet ner som en hyllning till alla invånare i Stockholm. Det var mäktigt att se. För tillsammans ska vi visa att inget knäcker oss. Kärlek före allt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.