Do not make change too complicated

IMG_7750

Ibland kanske du inte vet exakt den rätta vägen, eller det exakta målet – men du kan alltid ta ett litet steg i den riktning du vill. Och när du väl gjort det kommer nästa steg komma mer naturligt för att sedan kunna ta ytterligare ett steg i rätt riktning. Tillsist kanske alla de små små stegen du tagit göra så att målet klarnar. Jag tror att alla dessa småsteg för med sig nya världar som kommer göra sikten för dig mer klar. I höst tänker jag ta ett sådant här steg och jag vet inte exakt hur målet ser ut – just nu. Men jag vet att jag kommer ta ett steg i den riktning jag vill. Jag vet att jag kommer älska innehållet i det här lilla steget och jag är övertygad om att det kommer göra så att nya världar öppnas. Eventuellt kommer målet till mig då och gör det inte det så kommer åtminstone steget efter detta bli tydligt. Och det känns så spännande.

Hoppas ni haft en fin påsk. Vi var ut till mina kusiner och hade påskmiddag och nu ska vi till mina föräldrars stuga. Fint väder idag. Njut!

2 reaktion på “Do not make change too complicated”

  1. Precis vad jag behövde påminnas om just nu! Jag tenderar nämligen att överanalysera saker och om målet inte är tydligt blir jag ofta stillastående. Så att läsa din text idag gjorde mig så himla peppad. Jag behöver inte veta – jag kan göra ändå! Har skärmdumpat detta och kommer plocka fram det when in doubt. Tack för inspirerande ord och lycka till med ditt nästa steg, Lotta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.