Jag tycker ni ska lyssna!

1500x1500

Hej fina ni!

I veckans avsnitt av Cancersnack så gästas vi av Nina Tobin som lever med spridd bröstcancer, och därmed också obotlig. Jag vill verkligen rekommendera er att lyssna på detta avsnitt. Jag har fått reaktioner att många inte orkar bara de hör vad avsnittet handlar om. Jag förstår det. Jag var också så nervös på hur jag skulle reagera innan inspelningen. Skulle jag kunna hålla ihop över huvudtaget? Det gjorde jag. Samtalet blev så fint. För att även om Nina lever med en obotlig cancer, så lever hon och hennes familj – som alla andra. Precis så som jag och Elias gjorde. Livet rullar på, vardagen kommer och går. Men njutningen i det lilla är stort. Punkt slut. Det går inte att säga något annat. Nej viss – du börjar inte ”älska fjärilar” bara för att du får ett cancerbesked. Cancer är förjävligt och brutalt och borde inte drabba någon. Men med ett sådant besked börjar du uppskatta livet så mycket. Så så mycket. Mina tre år tillsammans med Elias då han hade obotlig cancer var så fina, fantastiska och vackra. Jag älskade allt i dessa tre år – ja såklart inte alla vidriga moment med cancer – eller det faktum att cancer förstörde vår framtid.  SÅKLART. Men. Fortfarande, så mycket fint och så mycket lycka i dessa tre år.

Nina utstrålar just detta. Därför tycker jag ni ska lyssna.

Länk HÄR. Eller där poddar finns såklart! (Och gram inte att prenumerera, ibland kommer inte avsnitten upp direkt men om du prenumererar gör de alltid det) KRAM <3

5 reaktion på “Jag tycker ni ska lyssna!”

  1. Jag har lyssnat!
    Ett fint avsnitt som påminner oss om att livet inte är för evigt. Det gäller att ta vara på nuet och njuta av det man har.
    Starkt av Nina att berätta och hon gör det så fint. Det är tungt att höra när hon pratar om sina barn. Fy vad denna sjukdom gör illa. Fuck cancer!

  2. Måste säga att sen jag själv hade cancer ägnade jag (alltför?) mycket tid åt att läsa cancerbloggar. Mådde väldigt dåligt av detta då jag tillhör gruppen högkänsliga. Så hur ont det än gör så måste jag numera prioritera livet.

  3. Precis Åsa, det gäller att ta tillvara och njuta <3 Verkligen. SÅ förjävligt. FUCK CANCER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.