#hopeful

Jag postade en text på min instagram (@lottarydb) som jag tänkte att jag även kan posta här. Jag är med i ett projekt som heter #hopeful som jag ska skriva mer om i ett annat inlägg. Deras tankesätt går verkligen hand i hand med hur vi levde, och hur jag lever och tänker nu. Här kommer bilden och texten från instagram;

IMG_9159

Yes I am. Sen den första dagen till den sista. Alltid. Trots hårda och dystra ord från läkare. Nej vi var inte naiva, men vi vågade och valde ändå att hoppas och tro. För det var det sättet som gav oss mest. Du kan alltid välja vad du ska fokusera på, det finns alltid alternativ. Vi valde att se det fina och ljusa i livet – och vi valde att tro och hoppas. Valde att inte fokusera så mycket på det andra – trots att vi innerst inne egentligen från början visste vad som skulle ske. Det var vårt sätt att finna styrka och nu är det precis så för mig. Jag älskar livet. Jag har ju fått chansen att leva! Förstå vilken gåva. Förstå att vi som än finns kvar på denna jord får den chansen. Så ta vara på allt livet har att ge på ditt eget bästa sätt. Livet har inga garantier. Men livet i sig är fullspäckat med en massa fina vackra stunder. Njut av allt – and make the most of it ? #hopeful

3 reaktion på “#hopeful”

  1. Så kloka och fina ord Lotta, du inspirerar❤? Tack för att du vill vara delaktiga i vårt projekt❤ #hopeful

  2. Du är så fantastisk Lotta. Precis så här pratade jag med min 8 åriga dotter när vi pratade om döden och sorgen, att vi som finns kvar måste leva. Vi har ju fortfarande möjligheten. När hon säger om du dör mamma så vill jag också dö, så säger jag att men det är ju det värsta som kunde hända. Du får var ledsen, arg, men du måste leva. Livet är för oss som lever! Och hoppet, det måste vi ha. Även i det mörkaste. Jag ser verkligen upp till dig och Elias, Lotta. All kärlek till er! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.