Midsommarplaner

Ha en fin midsommar finaste ni som går in och kikar här ibland. Och skriver. Jag blir alltid så himla glad av era ord. Tänk om vi alla bara kunde ses på en fika, hur mysigt? Haha. Jag har hängt med en bästis som jag alltid får energi av så jag känner mig så redo för att nu sätta mig i bilen och åka ner till västkusten med några vänner. Vi blir där till söndag. Jag var dessutom precis ner till butiken som ligger där jag bor och köpte en rosa bricka från Pipols Bazaar. Materiell lycka! Hur härligt är det inte med materiell lycka ibland? Rosa. Du gör mig glad.

Puss!

IMG_9203

6 reaktion på “Midsommarplaner”

  1. Ja det har jag lärt av det hemska man har upplevt. Är att man bara klarar av att umgås med personer som ger energi. Ha en trevlig midsommar. Kramar.

  2. Ha en bra midsommar❤️ Gissar att du ska till Raftö? Hälsa alla!
    Kram från oss ☀️❤️?????
    P.S. Hänger gärna med på fika?
    D.S.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.