Palma och nya vänner

Flänger och far en himla massa just nu. Men efter denna vecka kommer det lugna ner sig. Denna resa har vi haft bokat länge. Jag och Sara sågs strax efter allt och hon föreslog att vi borde åka en vecka i juni. Vi bokade tre dagar senare och här är vi nu. Idag tog vi en varsin 50 minuters aroma massage och sedan har vi bara legat vid poolen. Åh vi är i Palma förresten, skrev nog aldrig det. Jag är så himla himla himla glad att jag träffat Sara. Ni vet en sådan där vän som det känns man har haft hela livet men som kom in i ens liv bara för något år sedan? Jag tycker vi alla borde försöka vara mer öppna för att lära känna nya vänner även i vuxen ålder, att liksom släppa inpå livet även fast du redan har stabila fina vänner sedan länge. Det känns som många stänger dessa dörrar tycker jag. Men hur fint är det inte att livet har detta att erbjuda?

På lördag ska vi hyra bil och åka runt lite. Finns många fina platser här på Mallorca. Tips? Men annars; bara ta det lugnt. Vi är pensionärer och ligger i sängen 22 om kvällarna haha! Solen. Jag älskar dig. Kram från oss!

IMG_9324

6 reaktion på “Palma och nya vänner”

  1. Så glad för er skull, att ni funnit varandra! Och också hittat solen och värmen?? Önskar er härliga dagar på vackra Mallorca??⛱

  2. ❤️ Och jag som är en följare av er båda två känner också att det är fantastiskt bra att just innan varandra❤️Njut av Palma, livet och er vänskap☀️

  3. Så suveränt att ni hittat varandra❤️❤️❤️❤️Njut o ha en riktigt härlig vecka tillsammans på underbara Mallorca, som säkert visar sig från sin absolut bästa sida den här årstiden☀️???Kram till er båda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.