Bara en text om inget och om allt?

…hittills har denna sommar varit så fin. Så fin. Jag har umgåtts så mycket med mina vänner, jag har rest mycket, jag har hunnit landa i mina tankar. Jag har också fått vara med om jobbiga saker, saker som gjort mig besviken. Men jag har också förstått varför det har blivit så och försökt landa i dessa tankar. Förstått varför världar ibland krockar. Förstått att det inte ligger på någons ansvar varför det blivit som det blivit. Tagit åt mig och försökt tänka på vad jag själv kan göra annorlunda i vissa situationer. Försökt växa av mina egna misstag – det finns alltid två sidor. Negativ energi är något vi ska försöka sålla bort i livet – samtidigt som negativ energi ibland är oundvikligt, såklart. Men det gäller att ta dagar för att bara känna. Känn allt och låt tårarna komma. Låt allt bara komma ikapp. Ladda. Ladda inför livets fina stunder – även om dessa känns oändligt långt bort just den dagen.

Jag vet att inget av detta förmodligen är begripligt för er som läser – det är ju mina tankar som jag inte alls utvecklar. Men jag behöver bara skriva. Idag är liksom en sådan dag. Jag har haft så himla fina stunder med så mycket skratt och det har gett mycket energi. Jag älskar livet – och livet ger mig så mycket. Jag behöver också dagar för att bara landa i allt. Jag kan bli ledsen av så små saker. Ord som kan vara små för någon annan kan vara stora ord för mig.

Jag vet inte. Jag vet inte hörni alls egentligen vad jag vill med texten. jag vill bara skriva. Jag ska åka till minneslunden idag. Jag brukar aldrig vara där, om jag ska vara ärlig. För det är inte du. Du är inte där. Det är en kall plats på en kyrkogård. Där ska inte en 33 årig kille vara. Det känns mörkt och tragiskt – och det är inte så jag minns dig, eller minns oss. Men idag känner jag bara för det. Idag är världens finaste sommardag. Varm och solig. Det kan inte vara kallt där idag. Och om jag åker dit idag – möter du mig där då? För jag tror att jag saknar dig lite extra mycket idag.

IMG_5556

8 reaktion på “Bara en text om inget och om allt?”

  1. Inget av det du skriver idag är alls obegripligt. Känner igen. Förstår på mitt vis. Relaterar. Bara känner.
    Så viktigt att tillåta sig att stanna upp och ta in den känsla som finns där för dagen lite då & då. Försöka hinna ikapp & landa för att kunna gå vidare på livets slingriga stig igen.
    Tack för en vacker text som ”talade” lite extra till mig idag. ?

  2. Här kommer bara lite hjärtan ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️och en stor varm kram till dig samt tack för den fina texten du delgav oss som följer dig. En skön kväll o mysig morgondag önskar jag dig. ❤️☀️❤️

  3. Lotta ❤️! Vad fint att höra att du har haft härliga sommardagar och tack för texten du delade i förgående inlägg, den var klockren. Hoppas stunden på kyrkogården värmde trots allt ❤️. Kram

  4. Visst var den Anne, tänker på dig ibland ska du veta. Vore så kul om vi sågs något framöver. Många kramar till er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.