Precis så

Ni vet sådana där kvällar som bara ger så mycket energi. När du känner att hela du är uppfylld, därför att du träffat en fin vän. En sådan känsla. Precis så. Precis sådana vänner ska du hålla fast vid. Sådana vänner som alltid no matter what är glad för din skull. Genuint glad. Som alltid stöttar. Som finns där dåliga dagar och som finns där bra dagar. Ikväll träffade jag en sådan vän. Jag har ett par av dessa i mitt liv och det är sådana som ger en sådan här känsla. Som på bilden. Jag är så glad i er <3

Dessa sommarkvällar. Jag är glad för mycket livet ger mig just nu. Idag börjar dessutom en ny resa i mitt liv. Sista dagen på jobbet. Imorgon är en ny tid. Det som varit min trygghet de tre senaste åren. Men som jag vet inte kan ge det längre, trygghetskänslan har bytts ut mot rastlöshet. Jag vet att jag måste vidare, jag kastar mig ut för stupet. Och jag älskar det.

IMG_0812

6 reaktion på “Precis så”

  1. Har läst din fina blogg från början tills nu och bara du kan leva ditt liv, bara du kan känna dina känslor, bara du kan ”hjälpa” dig själv. Du är så fin, Elias var så fin. Tror att han följer dig med stolthet från sin plats och tror nog också att han vill att du ska ha det så bra du bara kan för ditt liv är ju kvar här. Du kommer alltid att bära Elias med dig vart än du och ditt liv bär. Fina fina du lycka till med allt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.