On my way. Again

Hej hörni, hoppas ni har en fin lördag. Jag tänkte bara kika in här och säga hej. Så kul att såpass många ändå går in här och kikar varje dag. Blir glad av att vi är ett litet gäng här inne som har hängt med länge, det känns så fint. Jag har det bra. Det är mycket som är nytt nu till hösten, och det känns väldigt roligt. Jag ska ladda inför den nu. Jag sitter på Arlanda och är påväg till Italien och Sicilien. Visst har jag sagt att jag blivit en doer? Haha, eller kan jag så försöker jag säga ja till något jag har lust och möjlighet till. Ja tack, Sicilien blir bra. Jag laddar upp lite bilder under veckan. Tror nämligen det kommer vara fantastiskt fint där. Ha en bra kväll och tusen tack för att ni läser och skriver. Jag blir alltid lika glad för det.

IMG_1085

 

9 reaktion på “On my way. Again”

  1. Så glad för din skull, så bra att tanka glädje och sol inför en grå höst. Du gjorde allt du kunde för Elias, nu är det din tut att få leva i glädje och harmoni. Ha en fin resa. Kram!

  2. Sicilien låter underbart! Var härligt att du får njuta av livet. Jag har länge följt din blogg och som så många fängslats av ditt sätt att skriva om det outhärdliga.

    Men först nu sedan några dagar har jag själv cancern, den jävla funcking cancern, som en chockerande svart närvaro i mitt liv. Min mamma har fått en avancerad diagnos från ingenstans, och nu får vi alla försöka lära oss och förstå hur vi ska uthärda denna nya livsinriktning. Livet med förlust, sjukdom, smärta över allt som inte blev… allt som blir på ett annat sätt. Utmätt tid. Inget går att planera.
    Tack snälla för att du skrivit så öppet om alla dessa saker!

  3. Ha det riktigt härligt på Sicilien! Bra att starta upp hösten med. Ser fram emot bilder??❤️Kram på dig❤️

  4. Sicilien är så vackert! Var där 2015. Besök gärna vingård om du har möjlighet. Ha det gott och lev livet ?

  5. Så glad att du trots allt har livslusten kvar! Härligt fortsätt leva och ha det såå bra i Italien. Kramar! <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.