Snart ett år…

Denna tid är märklig. Det börjar närma sig årsdag. Ett år. För ett år sedan. Tänker tillbaka på året som varit, så mycket som hänt. Vad jag fått vara med om. Livet ser så annorlunda ut nu. Men denna månad är speciell.

Det är viktigt att stanna upp för att känna, för att minnas. För att få vara ledsen och för att sakna. Men vet ni vad som också är viktigt. Att vara här och nu. Att njuta av julen. Att njuta av varandra. Att vara tacksam för att vi, för att jag, i år får uppleva julen igen och all värme som kommer med den. Det fick inte jag göra för ett år sedan. Jag märker det så tydligt, det finns till exempel nya jullåtar som kom förra året och som då spelades sönder på radion. Totalt missat. Därför att förra året spelades det ingen julradio. Förra året gjordes allt för att hålla dig så trygg som möjligt. In i det sista. Vad vi fick vara med om. Jag ville göra allt för att din sista tid skulle bli så lugn och harmonisk som möjligt. Men jag räckte inte till. Jag saknar dig.
0795041E-DE21-4A87-B877-E87D790058ED

4 reaktion på “Snart ett år…”

 1. Här tänkt mycket på dig den senaste tiden. Vet av erfarenhet att just årsdagar är något särskilt, det gör något med dig, det känns lite extra, på a l l a sätt.
  Känslor av otrolig sorg & saknad, känsla av ännu en milstolpe, av att ändå onekligen vara på väg. Milstolparna & känslorna kommet alltid att vara med, men så olika i sitt uttryck för varje gång.
  Vill önska dig den varmaste, finaste julen med minnet av framför allt fina stunder som bomull runt ditt hjärta. Som ett litet, litet skydd som hjälper att läka ut det som värker & gör mer ont.
  Kram till dig!

 2. För ett par dagar sedan när jag var ute och promenerade hamnade jag i en sådan eftertänksam känsla. Jag gick runt insjön där jag brukar bada från april till oktober. Nu hade isen lagt sig med ett tunt täcke, träden och allt omkring var frostigt och skogen så tyst. Vila en stund nu lilla sjö tänkte jag…vila och samla kraft för snart kommer våren, då kommer det börja spira och solen ska värma dig. Till sommaren ska barn stoja och leka hos dig, de äldre ska ta sina dagliga simturer som de alltid gjort. Ungdomarna ska sitta på berget och svärma på varma sommarkvällar . Hösten kommer att spraka av färger och så fortsätter livet att gå upp och ner.

  Sköt om dig❤️/Inger

 3. All värme och kärlek till dig Lotta! Du har funnits mycket i mina tankar senaste tiden och jag kan inte förstå att det snart gått ett år. Stor kram <3

 4. Hej. Jag har följt dig i flera år och saknar faktiskt dina ord och tankar emellanåt. Jag hoppas du har det bra och att du har haft en god jul och allt däromkring. Kramar från en följare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.