Saknar er

Jag blir så glad när jag ser att trots att jag inte skriver något här inne så är det fortfarande ni som klickar er in. Och det kommer då och då fortfarande in fina kommentarer som värmer varje gång. Jag saknar bloggen och skrivandet. Jag har funderingar på att fortsätta men att bygga om bloggen lite så att den blir mer anpassad till mitt liv idag. Tankar om det som har varit, om det som är nu och om annat, om vardagen. Ni som fortfarande hamnar här då och då, skulle ni läsa?

Livet hörni…

Och jag sa till mig själv: ”Du måste glömma allt som hänt när”. När hela världen den är vackrare än allt det här. För du vet, ja du vet att det väntar nåt mer. Efter natten så kommer ju dagen. För du ser, ja du ser att det väntar nåt mer. Bortom burkar och bänkar i staden. Plötsligt är du framme, du är namnet på din dörr. I hallen hänger orden: ”Kommer aldrig bli som förr” – Laleh 

IMG_8241

20 reaktion på “Saknar er”

 1. Även om man allt som oftast är på olika plan, så finner jag en ro i att läsa och fundera över vad jag kan ta till mig av andra. ”Ryggsäckar” är så värdefulla och kan ge mer än dig själv nytta är min erfarenhet ?.
  Så Ja, jag skulle läsa är mitt svar. Jag kan sakna dina ord och tankar i stort. Du är en sån person som ”ger” helt naturligt, och så länge det även ger dig tillbaka – go for it❣
  All lycka? Kram❤

 2. Hej!
  Kommer aldrig bli som förr så är det för dig och för fler av oss som är mitt i livet.Hoppas du tar till dig att vi är många som vill fortsätta följa dina tankar och ta hjälp av dina bilder för att kunna se att det finns något mer som väntar.Om du klara att ta din ryggsäck och öppna dörren så tänk om du kan förmedla den styrkan till fler!Bästa hälsningar till dig/E

 3. Hej Lotta,

  Klickar mig in här då och då för jag är nyfiken på hur du har det nu. Började läsa din blogg för ett par år sedan och greps av den. Inte bara för historien du/ni hade att berätta utan för sättet du skrev på. Det var gripande oavsett vad texten berörde. Så fint och bra berättat! Har varit med om en hel del sorger (dödsfall och separationer) själv och kände då och nu med dig. Även om man inte på något vis kan jämföra det med vad ni gick igenom. Men det jag vet är att man går vidare och man förändras. De bra stunderna blir fler än de dåliga och man stakar en ny väg i livet.

  Så svaret är ja jag skulle gärna vilja läsa vidare om den nya väg som livet tar dig på! Fortsätt skriv.

  Hälsningar Madeleine

 4. Jag ser gärna att du fortsätter skriva. Följer din blogg för det sätt som du använder orden för att berätta och beskriva och önskar att du fortsätter med det, berättar om vardagen i stort och smått.

 5. Jag tänker på dig Lotta och klickar mig ofta in här, skulle med glädje fortsätta läsa! F.ö väldigt träffande text av Laleh <3

 6. Hej
  Vilken fin blogg du har. Jag hamnade på den då jag sökte på blogg livet eftersom jag själv tänkt mig att våga göra en blogg. Fint att du tycker om att gå in på den även om du inte är aktiv just nu .
  Tack och kram

 7. Som jag skulle läsa! ✨
  Hoppas du forsätter skriva på något sätt.
  Du berör verkligen med dina ord. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.