Nytt utseende

Vad glad jag blir över alla kommentarer, fina ni. Jag saknar verkligen att skriva och att ha denna blogg som andningshål om ni förstår vad jag menar. Bloggen har länge varit en slags ventilation i livet, där jag hämtat energi, skrivit av mig, fått ur mig skit, rensat, blivit glad över att vi faktiskt är ett litet gäng här inne som kan pusha varandra.

Jag vill göra om den. Den behöver en uppfräschning, en nystart. En touch av mitt nya liv, mitt liv som har sitt gamla innehåll kvar inombords, men som också fått ett nytt utseende. Jag tänker att bloggen måste, såsom även mitt liv fått lov att göra till viss del, byta utseende. Att leva kvar i det gamla och inte släppa taget är inte sunt.  Men jag kan INGENTING om kodning, och hemsidsfix. Så jag tänkte att jag slänger ut frågan här, vem vet, kanske känner någon som läser någon som känner någon som kan sådant? Och som isåfall kanske skulle kunna hjälpa till lite, såklart mot viss ersättning?

Ni skriver att ni gärna läser vidare, att ni tyckt om att jag varit så öppen som jag varit om allt som varit och att ni gärna tar del av hur man eller hur JAG har tagit mig vidare efter en sådan kris som många med mig faktiskt går igenom mitt i livet. Precis när man tror livet ska börja. Och jag vill inget hellre än att dela med mig av det. Av mina tankar. För jag tror det kan hjälpa, hjälpa andra men också hjälpa mig själv. Att sätta ord på tankar och reflektera är för mig en av de finaste och viktigaste bitarna i livet. Utan denna blogg hade jag inte stått lika stadigt under de blåsår som var. Det är mycket som hänt. Och jag ska dela med mig av det tänkte jag, hoppas ni hänger med. Nu tänkte jag ta en springrunda. Jag har kommit tillbaka till min träning som faktiskt har stått stilla under en tid nu. Det är inte likt mig men ibland måste man bara inse vad kroppen och själen orkar med. Lyssna på kroppen, stanna upp och bara vara. Men nu har jag lusten och energin kommit tillbaka och jag är så glad för det. Det är nog just därför jag också börjat sakna skrivandet.

3F5D9E51-50B6-4CBD-BA05-E8933CB07354

Jag slänger upp en bild på mig och min fantastiska vän Sara. Vi har bokat New York i slutet av April. Sara är en vän som jag inte kommer släppa taget om. Ser så mycket fram emot den resan som jag vet kommer innehålla allt. Skratt, gråt och fina samtal.

Förresten så vore det så roligt att följa er på instagram, få se lite vilka ni är; lägg till mig vettja, @lottarydb Det vore så kul 🙂 

Ha en fin lördag så hörs vi snart igen!

7 reaktion på “Nytt utseende”

 1. Hej Lotta!

  Jag har följt dig och Elias, och sedan dig, länge. Tror det är sedan 2015. Tyvärr har jag aldrig kommenterat.

  Jag ville bara skriva att jag tänker på dig. Jag vet kanske någon som kan hjälpa till med hemsidan. Hör av dig om du inte redan har fått hjälp.

  Kram!
  Hälsar,
  Hanna

 2. Vad glad jag blir. Jag tittar in nästan dagligen för att kolla efter uppdateringar. Slavliknande spännande att läsa om ditt ’nya’ liv, bortanför cancern ?❤️

 3. Härligt att du hittat träningen igen, att lyssna på kroppens signaler är inte alltid så lätt men nödvändigt. Vänta in sig själv helt enkelt ?.
  Instagram Är ett rätt roligt sätt att följa varann i korthet, bilder förmedlar minst lika mycket som ord och kan vara oerhört inspirerande och vackert. Må gott!

 4. Tror inte jag har lämnat ngn kommentar förut, men är en av de som har följt er resa, sen ungefär 1 1/2 år tillbaka.
  Jag följer gärna dig på Instagram om jag får.
  Jag heter tirre74 där så vet du vem det är som vill följa dig 🙂
  Varm kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.