Sälen

Jag är påväg upp till sälen. Visst är det något speciellt med fjälluft? Den känns friskare och du slappnar verkligen av. Ikväll ska jag ta ett glas rött framför brasan och andas. Denna vecka har varit tuff. Jag känner mig helt slut. Mina ögonlock vill bara stängas och blunda. Mina föräldrar är med, mysigt att umgås med dem en helg. Vi ska kika på vasaloppet på söndag, fika längs med vägen och heja på. Tack för att ni skriver. Någon skrev att hon hade ett leende på läpparna då hon läste min text, precis samma är det för mig när jag läser era kommentarer. Tänk så länge ni hängt med. Hoppas ni tar hand om er! Tar lite bilder under helgen och lägger upp. Ha en fin fredagskväll!

IMG_6417

6 reaktion på “Sälen”

  1. Trevligt du är tillbaka!?Tycker mycket om och läsa de du skriver Lotta! Så många fina och kloka ord.kram Sara

  2. Nu är jag ju så sugen på att höra om din nya lycka som jag anar där i kanten.
    Den som jag så innerligt önskar dig❤️

    Kram/Inger

  3. Åååå, äntligen har jag hittat dig igen?❣Jag har tänkt så mycket på dig o funderat så hur du har det! Dina ord o rader ger mig så mycket energi o lycka. Härligt att läsa att du verkar må bra. Kram till dig o lycka till i fortsättningen❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  4. Läser din blogg och tårarna rinner. Du är så stark. Min man har metasterad obotlig cancer (sarkom). Det ger mig styrka att läsa din blogg. Jäkla skitsjukdom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.