De små stunderna

3D16450C-8FE1-40F5-86E3-DD8D1DD31A50

Som sagt så är det så viktigt att försöka fånga det lilla i varje dag just nu. Det är tuffa tider vi alla går igenom och för många kantas det av ångest och stor oro. Det som ändå känns tur och bra är att vi nu går mot ljusare tider. Hade detta virus kommit på hösten vet jag inte vad jag hade gjort. Nu kan vi ladda energi i solen och utomhus. Häromdagen träffade jag två vänner på en liten promenad och efteråt bakade vi scones och satt och åt i solen med lite kaffe. Hur mysigt som helst. Man ska absolut försöka minimera sina sociala umgängen just nu, så viktigt! Men jag som är mammaledig måste få träffa andra vuxna då och då annars går jag under. Men inte träffa allt för ofta och att vid träffarna försöka hitta smarta lösningar och vara kreativ. Att till exempel vara utomhus och även försöka hålla avstånd försöker jag med då. Men försök hitta de små ljusglimtarna som ger energi trots allt elände just nu.

Nu blir det promenad med en liten trött Theodore ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.